Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen in de internationale eventing stallen? Wil je ook graag trainen in een grote waterbak? Dit is je kans!

Schrijf je dan nu in voor de Grandorse Expeditie!

Op zondag 30 oktober tijdens Outdoor Horst organiseren wij de Grandorse Expeditie op het crossterrein “Grandorse” naast Peelbergen Equestrian Center in Kronenberg.

Een waterbak training, van 45 minuten, gegeven door Suzanne Bouten van Eventing Plus. Deze waterbak is op 29 oktober onderdeel van de internationale cross. Internationale ruiters als Tim Lips en Janneke Boonzaaijer proberen deze foutloos te overwinnen!

Daarnaast is er een rondleiding door de internationale stallen. Onze stalmeester zal vertellen wat ruiters en grooms allemaal meenemen naar een internationaal evenement.

Bedenk alvast een vraag voor de internationale parcoursbouwer. Hij zal vertellen over zijn passie en uitdagingen bij het bouwen van een internationale cross. En alle vragen beantwoorden!

Wie mag er mee doen?

Spring/cross jij met je pony of paard in de klasse BB, B of L dan kan je mee doen.

Inschrijven:
Wil jij deelnemen aan de Grandose Expeditie? Inschrijven kan via onderstaande button. Wacht niet te lang want er is maar beperkt plaats. De kosten voor deelname zijn € 25,- per persoon, je mag met één pony of paard deelnemen. Er zijn geen stallen beschikbaar.

In de ochtend zal het afsluitende springen van het NK Junioren/Young riders plaats vinden. Outdoor Horst is gratis toegankelijk.

Inschrijven Grandorse Expeditie