Peelbergen Equestrian Centre

De organisatie van Outdoor Horst ligt in de handen van Peelbergen Equestrian Centre.

Peelbergen Equestrian Centre is een moderne hippische accommodatie in het hart van Limburg. We verwelkomen ruiters en paardenmensen van over de hele wereld. Zij komen trainen en nemen deel aan wedstrijden op onze unieke plek. Drie grote overdekte arena’s zorgen voor non-stop winterseizoen en tijdens de zomermaanden bieden onze zand- en gras arena’s geweldige outdoor wedstrijden en andere hippische evenementen. In het gezellige restaurant kun je heerlijk lunchen of dineren. Ook als bezoeker kan je onze wedstrijden, evenementen en restaurant bezoeken. Peelbergen Equestrian Centre is de plek waar alles samenkomt! www.peelbergen.eu

In 2023 staat Outdoor Horst vier keer op de kalender. Tijdens deze edities worden wederom de buitenpistes van Peelbergen gebruikt voor de verschillende dressuur en spring rubrieken, de cross country wordt wederom verreden in de prachtige bossen van Grandorse.

Grandorse

Grandorse is een hippische zone in gemeente Horst aan de Maas. Een zone aangelegd door samenwerking tussen de paardenbranche, ondernemers en de overheid om zowel breedtesport als topsport te faciliteren en te ontwikkelen. Grandorse heeft er nu met Outdoor Horst een nieuw topsportevenement bij.

Grandorse beschikt over een derbyterrein, twee grote graspistes met een hoogwaardige grasmat, vaste en verplaatsbare eventinghindernissen, marathonhindernissen voor menners, een evenemententerrein, een eventing-oefenterrein en een grote verharde parkeerplaats. Dit terrein kan met haar natuurlijke glooiingen, gave op- en afsprongen en mooie waterpartijen dus een waar walhalla genoemd worden voor de eventingsport!

foto-eventingterrein-2
foto-eventingterrein-1
foto-eventingterrein-3
foto-eventingterrein-4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow